Retourneren

RETOURNEREN

Graag informeren wij u helder en duidelijk over de voorwaarden voor het retourneren van producten die u in de Vrijetijders webshop, online besteld. Lees onze voorwaarden voordat u tot bestelling over gaat even aandachtig door.

Algemeen

De producten die u retour stuurt willen wij graag weer aan een nieuwe klant verkopen. Deze verwacht een onbeschadigd nieuw product in een nieuwe complete verpakking met alle componenten compleet in de verpakking. U kunt de hangmat en hangstoel zonder de verpakking te beschadigen uit de verpakking halen, voorzichtig uitvouwen en nakijken. Bevalt het product u niet, vouw het dan op dezelfde wijze weer op en stop het product terug is de originele verpakking.  

De retourgoederen worden door ons gecontroleerd op beschadigingen en op de compleetheid van de verpakking met inhoud. Wij zijn daar erg streng in. Beschadigingen of beschadigde verpakkingen leiden tot het niet of niet geheel terugbetalen van de aankoopsom.

Binnen 14 dagen retour met herroepingsformulier

Als u niet tevreden bent over het product, mag u het, conform de wet en met in achtneming van onze voorwaarden, binnen 14 dagen retour sturen. U moet hiervoor het hier te downloaden Vrijetijders herroepingsformulier gebruiken. Dit formulier moet dus zeker binnen 14 dagen bij ons binnen zijn. Per post of per e-mail. Vrijetijders zal u bij ontvangst van het Herroepingsformulier een bevestiging sturen.

Verzendkosten voor retouren

De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw eigen rekening.

Geld terug

Het aankoopbedrag van het product en de eventueel berekende standaard verzendkosten storten wij binnen 14 dagen na ontvangst van het herroepingsformulier terug op uw rekening. Uiteraard doen we dat alleen maar als we de producten ook daadwerkelijk en op tijd terug hebben ontvangen

Voorwaarden om te kunnen retourneren en geld terug te krijgen

Vrijetijders neemt de producten alleen retour indien:

  • het herroepingsformulier binnen 14 dagen door ons is ontvangen;
  • de producten binnen 14 dagen weer bij ons terug zijn;
  • de producten niet gebruikt zijn;
  • de producten onbeschadigd zijn en nog in de originele verpakking zitten;
  • de verpakking onbeschadigd is en er geen stickers, teksten of plakband op de verpakking zitten.